Jump to content
Pokémon Vortex

babywolf

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About babywolf

  • Rank
    Apprentice
    Apprentice
  • Birthday 05/25/1993

Recent Profile Visitors

  1. tamamdır. ama sinnoh quest , diyor "zap plate" için.
  2. Merhabalar. Arceus alabilen var mı , Wonder trade de 100 lvl arceus umu kaptırdım. Yapabilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi oyun içi pm : RezidentEvil
  3. takasa girmeyi düşünüyorum. Mew, mewtwoo veya arceus olabilir. Oyunda genellikle online ım Id: RezidentEvil
  4. lakin hocam, senelerdir oynarım. Hiçbir şekilde hiçbir şey kullanmadım. hiçbir şekilde.Hiç yani ayrıyeten benimle aynı sorunu yaşayan bir kaç kişiye daha denk geldim. Ve belki 50 saat kovaladım onları. 1 yıllık emek bir tarafa dursun. 2006 dan beri oynarım, pazar günü DGS ye giricem. Sırf şu ban olayı için savaşıyorum . yemin ederim. Kullansam, zoruma gitmez. sinir oldum. Yani bakılabilir. o kadar saçma farklı saatlerde geldi. Nasıl yapıldığı konusunda en ufak fikrim dahi yok.
  5. valla yazdım, patrick gördü. Ban hammer admin var bi tane. ona yazdım. Umursamadılar. Hala yazıyorum. Vazgeçmeyeceğim. Haklıyım çünkü
  6. hocam hepsi aynı değil, farklılar shadow, mettalic 5 tane de pazar günü sabah çıktı pazartesi gün çıktı diğerleri. sabah 9 dan akşam 2 ye kadar, kalkmadım hiç. Arceus water, serisi yapacam diye.. yani buna bakılır, diye düşünüyorum. Yok hile filan olsa , anlaşılır yani ?
  7. Merhabalar, rotom pokemon event ında Pazar günü 3 Pazartesi 4 rotom yakaladım 5 tanesi normaldi. Bu yüzden ban yedim Zamanları, oldukça farklı olmasına rağmen Neden ban attılar bilmiyorum. Başka birinin başına geldi mi?
  8. merhabalar, elimde arceus var, pm:babywolf
×
×
  • Create New...