Jump to content
Pokémon Vortex

RezidentEviL

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RezidentEviL

  1. Arkadaşlar herkese merhaba. Alolan pokemonlar nereden cıkar , nasıl yakalarım, ne zaman cıkar, wiki sayfalarına filan baktım ama, net bi bilgi bulamadım. Bilen birisi aydınlatabilir mi ? Çok teşekkür ederim
  2. ayrıca scyther ları bandicam ile yakaladım. normal bir şekilde. Daha önce de aynı bu şekilde eventta böyle olduğundan dolayı. işimi garantiye almak istedim. Lütfen bakın artık.
  3. sir, i was writed a letter. i was cathced 2 normal type scyther/event/ in a 5 minutes. i searched more than 3 hour . but they coming 2. i fear to ban. because this is not first. i was banned same problem (rotom event.) please master, i'm worried.

    1. RezidentEviL

      RezidentEviL

      comed 3rd, i'm not catching master. please return 2 me

    2. Auke1993

      Auke1993

      Just encountering event Pokémon is not something you get banned for.
      Automated Pokémon hunts, such as through botting, is not allowed.
      If you're playing normally, and you have the luck of encountering multiple event Pokémon in a short time, then there's nothing wrong with that.

  4. arkadaşlar merhaba. 5 dk içinde aynı kordinatlarda 2 tane normal scyther yakaldım. öğleden beri hiç çıkmamıştı. şimdi ikisi arka arkadaya cıkınca bug olabilme ihtimali geldi aklıma. Banlanmaktan korkuyorum. çünkü daha önce de basıma gelmişti çok fazla normal türde pokemon cıktığı için ban yemiştim. lütfen yardımcı olun. Tekrar o kadar emeğimin boşa gitmesini istemiyorum. 2006 dan beri haksız yere silinen kaçıncı hesabım bu. teşekkürler
  5. pay 2 win olduğuna göre, ufak ufak yol alalım 2 tane vortex ball alabilmek için bi dünya pokemon sattım. Evee leride özel pokemon kategorisine sokmuşlar. Ayrıca belirteyim. Ultra geliştirmeler önceden ücretsizdi. Artık onları da , satarlar, bence direk dolar üzerinden ne istiyolarsa satsınlar. Kaldıysa hala umudunuz. iyi oyunlar.
×
×
  • Create New...